حامی دیروز خطاب به قالیباف: «زودتر تکلیف خود را مشخص کنید که خیلی زود دیر می‌شود»
حامی دیروز خطاب به قالیباف: «زودتر تکلیف خود را مشخص کنید که خیلی زود دیر می‌شود»
در پی برخی مواضع و عملکردهای اخیر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، رضا احمدزاده، از حامیان انتخاباتی پیشین او، در نامه‌ای خطاب به وی، ضمن اشاره به سابقه مدیریتی قالیباف در شهرداری تهران، انتقادهایی را درباره عملکرد تقنینی و سیاسی او مطرح کرده است.

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری ۵۹۸، در پی برخی مواضع و عملکردهای اخیر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، رضا احمدزاده  نویسنده و فعال رسانه‌ای در نامه‌ای خطاب به وی، ضمن اشاره به سابقه مدیریتی قالیباف در شهرداری تهران، انتقادهایی را درباره عملکرد سیاسی او مطرح کرده است.

نویسنده در این نامه به برخی حواشی سیاسی سال‌های گذشته و مواضع قالیباف درباره مذاکرات و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پرداخته و از وی خواسته است نسبت خود را با این مسائل و جریان‌های سیاسی مشخص کند.

متن کامل این نامه در ادامه آمده است:

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر قالیباف

با سلام و ادب

این نوشتار را به سبک و سیاق نامه‌ای از یک دوست به یک خادم ملت می‌نویسم تا خدای ناکرده افراد مغرض، سخنانم را تعبیر به امیال و اهداف سیاسی خود نکنند. باشد تا به سهم خود ادای دینی کرده باشم به جامعه اسلامی و نظام جمهوری اسلامی.

البته می‌دانم که با تمام این موارد، باز هم عده‌ای برای تخطئه و تخریب مطلب، یا با عناوینی چون «تندرو»، «پایداریچی»، «ارزشی»، «ساندیس‌خور» و قس‌علی‌هذا قلم‌فرسایی خواهند کرد؛ اما بگذارید در برابر امام کبیر(ره)، رهبر شهید و همه شهدا، بخشی از مسئولیت خود را به انجام رسانده و نکاتی را ذیلاً تقدیم حضورتان نمایم:

۱- شما سابقه درخشانی در دوران شهرداری تهران دارید که مردم هنوز هم می‌توانند نتایج آن را در جای‌جای تهران ببینند.

۲- شما را مدیری توانمند و لایق در امور اجرایی می‌دانم؛ اما در امور تقنینی و سیاست‌گذاری، کارنامه قابل قبولی تا امروز نداشته‌اید. دلیل آن را می‌توان در اشتباهاتی دانست که در موضوع کاندیداتوری ریاست‌جمهوری در چند دوره داشته‌اید؛ به‌گونه‌ای که مردم، علیرغم خدماتتان، اقبالی برای فرستادن شما به پاستور نشان نداده‌اند.

۳- این اصل مسلمی است که مردم حساسیت خاصی روی چهره‌های مطرح جامعه دارند و کوچک‌ترین نقطه تاریک در کارنامه آنان، به‌سرعت بزرگ شده و می‌تواند به عمر سیاسی ایشان پایان دهد.

آن روزی که به‌درستی یا نادرستی در رسانه‌ها پیچید که صبیه شما سیسمونی خود را از ترکیه خریداری کرده است، به نظر می‌رسد همان نقطه تاریکی بود که از یادها نرفت و شناسنامه سیاسی شما را با این موضوع مورد محک و اعتبارسنجی قرار دادند. امروز نیز هر وقت نام شما برده می‌شود، واژه «سیسمونی» از واژه‌های پرتکرار میان کسانی است که شناختی هرچند اندک از شما و فضای سیاسی جامعه دارند.

۴- از علمای بزرگ و سلف به ما رسیده است که اگر در امور زندگی خود ــ شما بخوانید سیاسی، خانوادگی و… ــ به مشکلی برخوردید، راه رفع آن را نیز در میان بستگان سببی و نسبی ــ شما بخوانید همفکران و جریان‌های نزدیک به خود ــ جست‌وجو کنید.

آن روز که موضوع صبیه شما در رسانه‌ها منتشر و وایرال شد، یا زمانی که شما به‌عنوان نماینده دولت در مذاکرات و توافقات با کشور چین منصوب شدید و یا مسئولیت تیم مذاکره‌کننده به شما واگذار شد، باید می‌دانستید که در برخی از این موارد ممکن است شما قربانی باشید تا محلل مشکلات کشور.

دولت چهاردهم امروز در میان مردم، ادامه‌دهنده دولت تدبیر و امید شناخته می‌شود و اصلاح‌طلبان، با آگاهی از این امر، برای اینکه خود را از تبعات شکست‌هایی که آمریکا با رفتارها و مواضع سیاسی خود ــ از توافق‌نامه الجزایر و مذاکرات تهران گرفته تا پاریس، استکهلم و… ــ داشته و خواهد داشت، مبرا کنند، شما را وارد بازی خطرناکی کردند که امروز آمریکا نشان داد افتخار کردن شما به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، سرابی بیش نبوده است و حالا شما باید هزینه سیاسی این شکست را بپردازید.

۵- امروز هم اصرار شما بر چسباندن واژه «افتخار» به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، شما را از مردم دورتر و در دام تنیده اصلاح‌طلبان بیشتر گرفتار خواهد کرد؛ نتیجه آن نیز در انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری آینده، قطعاً اثرات خود را نشان خواهد داد.

آقای دکتر، ولایت‌مداری هیچ‌وقت اما و اگر و شرط و شروط ندارد. وقتی ایشان فرموده بودند که نظرات دیگری درباره مذاکرات داشتند، حداقل کاری که باید انجام می‌دادید این بود که پای خود را از این مذاکرات کنار می‌کشید. اما اصرار شما، شما را به «شاه‌ستون خیمه» شکست‌های سیاسی مذاکره با آمریکا تبدیل کرد و امروز تمام وقاحت‌ها و توهمات ترامپ و صهیونیست‌ها درباره حمله به ایران را به نام شما سیاهه خواهند کرد.

پس برادر گرامی، زودتر تکلیف خود را مشخص کنید که خیلی زود دیر می‌شود.

والسلام

رضا احمدزاده