واژگونی اتوبوس آکادمی سحر ؛ نگرانی از وضعیت یک مصدوم
واژگونی اتوبوس آکادمی سحر ؛ نگرانی از وضعیت یک مصدوم
واژگونی اتوبوس حامل اعضای تیم بسکتبال سحر آکادمی در مسیر بازگشت از آبادان به تهران، به مصدومیت تعدادی از بازیکنان و همراهان منجر شد؛ در این حادثه هفت نفر به‌صورت سرپایی مداوا و چهار نفر در بیمارستان بستری شدند.

به گزارش پایگاه خبری ۵۹۸، اتوبوس حامل اعضای تیم بسکتبال سحر آکادمی در مسیر بازگشت از آبادان به تهران، حوالی شوش و در پی بارندگی شدید واژگون شد. در این حادثه تعدادی از بازیکنان و اعضای تیم مصدوم شدند که طبق اعلام رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، ۷ نفر به‌صورت سرپایی مداوا و ۴ نفر دیگر در بیمارستان‌های اهواز و شوش بستری شدند.

خانم عادلی، سرپرست تیم بسکتبال سحر آکادمی، درباره جزئیات حادثه گفت: اعضای تیم ابتدا برای بازگشت به تهران بلیت قطار تهیه کرده بودند، اما به دلیل ریزش کوه و مشکلات ایجادشده در مسیر، سفر ریلی لغو شد. در ادامه، با پیگیری سحر آغنده و همسرش عماد سلمانی، یک دستگاه اتوبوس VIP برای بازگشت تیم تهیه شد.

وی افزود: اتوبوس در نزدیکی شوش و در شرایط بارندگی شدید حرکت می‌کرد. راننده اطمینان داده بود که با احتیاط و سرعت کم رانندگی می‌کند، اما حدود ساعت ۱۲ شب، زمانی که بیشتر اعضای تیم در خواب بودند، اتوبوس واژگون شد.

سرپرست تیم بسکتبال سحر آکادمی با اشاره به وضعیت مصدومان اظهار کرد: خوشبختانه حال عمومی بازیکنان و اعضای تیم مساعد است، هرچند برخی دچار جراحت و شکستگی شده‌اند. به گفته وی، فرزند سحر آغنده نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است و وضعیت او نگرانی اصلی خانواده و اعضای تیم به شمار می‌رود.

از سوی دیگر، دکتر غلامرضا نوروزی، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، از پیگیری روند درمان مصدومان با دستور وزیر ورزش خبر داد و گفت: هفت نفر از سانحه‌دیدگان به‌صورت سرپایی مداوا شدند و چهار نفر دیگر به دلیل جراحات وارده در بیمارستان‌های اهواز و شوش تحت درمان قرار گرفتند.

همچنین حبیب ستوده‌نژاد، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، با دستور وزیر ورزش برای پیگیری مستقیم وضعیت مصدومان، با نخستین پرواز عازم اهواز خواهد شد.