پیشرفت ۸۰ درصدی بازسازی انبارهای نفت آسیب‌دیده
پیشرفت ۸۰ درصدی بازسازی انبارهای نفت آسیب‌دیده
بازسازی تأسیسات و انبارهای نفت آسیب‌دیده با ثبت پیشرفت ۸۰ درصدی در مسیر تکمیل قرار گرفته است؛ مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران اعلام کرد توزیع سوخت تهران حدود دو هفته پس از آغاز عملیات به چرخه بازگشت و اکنون به‌صورت پایدار و حتی فراتر از ظرفیت پیشین ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری ۵۹۸، محمد مشکین‌فام، مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، با اشاره به روند بازسازی تأسیسات و انبارهای نفت آسیب‌دیده، این پروژه را از نظر حجم عملیات و سرعت اجرا کم‌سابقه توصیف کرد و گفت: با وجود شرایط جنگی و محدودیت‌های اجرایی، عملیات بازسازی در مدت کوتاهی آغاز شد و دستاوردهای قابل توجهی در صنعت نفت به ثبت رسید.

وی با بیان اینکه پیمانکار طرح تنها در سه روز انتخاب و در محل حاضر شد، افزود: طی حدود دو ماه و هم‌زمان با شرایط جنگی و تعطیلات نوروز، نزدیک به ۶۰ هزار اینچ جوشکاری در این پروژه انجام گرفت.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، همدلی و همکاری مجموعه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران و عوامل اجرایی را از مهم‌ترین دلایل تحقق این دستاورد دانست و تأکید کرد: اجرای چنین حجم عملیاتی در این مدت کوتاه، اقدامی کم‌سابقه در صنعت نفت به شمار می‌رود.

مشکین‌فام با اشاره به آسیب‌های واردشده به انبارهای نفت ری و دیگر انبارهای استان تهران اظهار کرد: با تلاش شبانه‌روزی نیروهای اجرایی، بخش توزیع سوخت تهران حدود دو هفته پس از آغاز عملیات، دوباره به چرخه فعالیت بازگشت.

وی ادامه داد: در حال حاضر توزیع فرآورده‌های نفتی در تهران پایدار است و حتی فراتر از ظرفیت پیشین انجام می‌شود.

او درباره ساختار اجرایی قرارداد بازسازی نیز توضیح داد: این قرارداد در دو بخش اصلی دنبال می‌شود؛ بخش نخست به بازگرداندن چرخه توزیع و انتقال فرآورده‌های نفتی اختصاص دارد و بخش دوم شامل ساخت مخازن و تکمیل سایر تعهدات پروژه است.

مشکین‌فام با اعلام پیشرفت حدود ۶۰ درصدی تأسیسات انتقال فرآورده‌ها گفت: پیشرفت کلی طرح بازسازی تأسیسات و انبارهای نفت آسیب‌دیده به حدود ۸۰ درصد رسیده است و امیدواریم تا پایان آبان، تمام زیرساخت‌ها به وضعیت مطلوب بازگردند.

وی یکی از چالش‌های اصلی پروژه را آماده نبودن طراحی اولیه در روز نخست عنوان کرد و افزود: برای جلوگیری از اتلاف وقت، طراحی و اجرای طرح به‌صورت موازی پیش رفت و با ادامه عملیات، ابعاد و حجم کار نیز با دقت بیشتری مشخص شد.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران در پایان تأکید کرد: اجرای هم‌زمان طراحی و ساخت، در کنار بسیج امکانات و تلاش مستمر عوامل اجرایی، زمینه پیشبرد سریع عملیات بازسازی و بازگشت زیرساخت‌های توزیع سوخت به مدار فعالیت را فراهم کرد.