به گزارش پایگاه خبری ۵۹۸، مسابقات کشتی فرنگی بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ آیچی-ناگویا از امروز(چهارشنبه) در سه وزن نخست آغاز شد و نمایندگان کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.
در وزن ۱۳۰ کیلوگرم که ۱۰ کشتیگیر حضور دارند، امین میرزازاده پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل مرات بوتوئف از قرقیزستان ۷-۰ به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.
میرزازاده، دارنده مدال طلای جهان و نقره المپیک، در مرحله نیمه نهایی منگ لینگژه از چین رفت.
در این کشتی سخت و نزدیک، امین میزازاده با نتیجه ۱-۱ و با توجه به کسب امتیاز اول برنده شد و جواز حضور در فینال را کسب کرد.
فرنگی کار سنگین وزن کشورمان در فینال برای کسب مدال طلا عصر امروز به مصاف رافائل از ازبکستان میرود.
همچنین محمدجواد رضایی در ۶۷ کیلوگرم حذف شد.
میرزازاده فینالیست سنگین وزن کشتیفرنگی شد
لینک کوتاه :
https://598.ir/?p=7975
برچسب ها
پیروزی گلبالیستهای ایران
ملیپوشان ایران در ادامه رقابتهای پارالمپیک آیچی-ناگویا با پیروزی ۱۲ بر ۹ مقابل تایلند، ضمن کسب سه امتیاز ارزشمند، با ۷ امتیاز از سه مسابقه در جایگاه دوم جدول قرار گرفتند تا همچنان در کورس صعود به مرحله نیمهنهایی باقی بمانند.
مدال آوری در پاراتیراندازی ناگویا
در ادامه رقابتهای پنجمین دوره بازیهای پاراآسیایی آیچی–ناگویا ۲۰۲۶، فائزه احمدی با کسب مدال طلا و ساره جوانمردی با دستیابی به مدال نقره در ماده تپانچه بادی ۱۰ متر، افتخارآفرینی کردند و شمار مدالهای کاروان ایران را افزایش دادند.
دست شناگران ایران از مدال پاراآسیایی کوتاه ماند
شناگران کشورمان در فینال ماده ۲۰۰ متر مختلط مردان بازیهای پاراآسیایی ناگویا، موفق به کسب مدال نشدند و رقابتها را بدون سکو به پایان رساندند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



