در این جلسه احضار، ضمن رد ادعای بیاساس و سخیف مقامات انگلیسی در مرتبط دانستن طرح خرابکاری در پایگاه نظامی فیرفورد به ایران، بر ضرورت توضیح رسمی دولت انگلیس در این خصوص و اصلاح رویکرد ناشایست آن در قبال ایران تأکید کرد.
احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
برچسب ها
ورود دوباره عراقچی به پرونده یمن درست در نقطه افزایش فشار صنعا بر ریاض؛ میدان میبرد و دیپلماسی میبخشد!
فیلم/ روایت رئیس اورژانس از جزئیات مجروحیت رهبر انقلاب
محمداسماعیل توکلی رئیس اورژانس استان تهران: فضای داخل بیت، فضای حضور رهبر شهید نبود. از طریق وزارت اطلاعات متوجه شهادت رهبر انقلاب شدیم.
میدان میبرد و دیپلماسی میبخشد!
وزارت امور خارجه عربستان سعودی یکشنبهشب ۱۹ مهر اعلام کرد شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه این کشور، در تماس تلفنی با عباس عراقچی درباره تشدید تنشهای اخیر منطقه و تلاشهای دیپلماتیک برای رسیدگی به آن گفتوگو کرده است. عراقچی نیز با ابراز نگرانی از افزایش تنشها هشدار داد ادامه رویکرد نظامی و بیتوجهی به راهحلهای سیاسی وضعیت را پیچیدهتر خواهد کرد و تأکید کرد: «بحرانهای منطقه راهحل نظامی ندارند» و جمهوری اسلامی ایران آماده کمک برای آغاز گفتوگو میان عربستان و یمن است.
پشتپرده هجمه به طرح تورم صفر؛ ادعای نقش سیا و موساد در مخالفتها
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با انتقاد از هجمهها به طرح تورم صفر، این پرسش را مطرح کرد که چرا معیشت مردم باید قربانی اقدامات سیاسی شود. وی با سؤالبرانگیز خواندن حجم مخالفتها با این طرح مدعی شد که چنین هجمههایی با هدایت اتاق فکری پشت پرده و با نقشآفرینی سیا و موساد صورت میگیرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



