رهبر معظم انقلاب به استفتائی پیرامون «محدودۀ همسایگی مسجد» پاسخ گفتند.
امام جعفر صادق علیه السلام در روایتی به عاقبت سوگند دروغ در معامله اشاره کردند.
صفحه اول روزنامههای شنبه ۶ بهمن
در عصر ظهور، حاکمیت عدل امام زمان (عج) گناهان را به حداقل میرساند. محیطی پاک و عادلانه، زمینههای گناه را از بین میبرد و توبه همواره ممکن است. امام، هدایتگر انسانهای مکلف به سوی خوبیهاست. با مدیریت جامعه بر اساس موازین دینی، میل به گناه کاهش یافته و اشتیاق به ارزشها افزایش مییابد.
مدارا با مردم نه تنها یک فضیلت اخلاقی، بلکه راهی برای هدایت و تبدیل دشمنی به دوستی است. داستان مرد شامی و برخورد مهرآمیز امام حسن (ع) نمونهای بینظیر از این هنر است.
حضرت آیت الله صافی در نوشتاری مطرح کردند: منظور از ستّه ایام (شش روز) در سوره مبارکه «حدید» و همچنین در سوره «اعراف»، آیه ۵۴ اشاره به شش دورانی است که در آنها آسمان ها و زمین شکل گرفته و این نظامات و تشکیلات وجود یافته است.
آیت الله العظمی جوادی آملی:
حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: حضرت رسول اکرم (ص) در معراج گروهی را مشاهده کردند که با داشتن غذایی نیکو، گوشت مُردار می خوردند و در پاسخ سؤال حضرت، درباره آنان گفته شد: اینان کسانی هستند که در دنیا با امکان دستیابی به طعامی حلال، به غذای حرام آلوده شدند.
آیتالله العظمی شبیری زنجانی مطرح کردند؛
حضرت آیت الله شبیری زنجانی گفتند: امام کاظم علیهالسلام دربارۀ چگونگی برخورد خردمندان با مظاهر دنیا فرمودند: «ای هشام! خردمندان، زیادیِ دنیا را هم رها کردند، چه رسد به گناهان! ترک دنیا، فضیلت و ارزش است، در حالی که ترک گناهان، واجب است.
حوزه/ آیت الله کشمیری(ره) در کتاب “روح ریحان” توصیه میکنند که اگر ۱۱۰ مرتبه سوره علقادیت را در روز بخوانیم، میتوانیم از روزی حلال و فراوان برخوردار شویم.
حضرت آیت الله سیستانی به استفتائی پیرامون «مطالعه کتابهای حاوی داستان تحریککننده» پاسخ گفتند.