«ایران» از تقویت ساختارهای اقتصادی گزارش میدهد
تا پیش از دولت شهید رئیسی، گره کور نرخ ارز به وقایع سیاسی و غیراقتصادی طوری بود که هر اتفاق و حتی اظهارنظر یک مقام خارجی، قیمت ارز را براحتی بالا میکشید و از آن به بعد این قیمت پایه نرخگذاری بازار غیررسمی میشد. اما تغییر ریل اقتصاد ایران در سه سال اخیر و بازگشت به داشتههای بومی و همکاری با کشورهای همسایه باعث بازشدن این گره کور تاریخی شد. نرخ ارز از این منظر اهمیت دارد که درکنار اینکه یکی از لنگرهای اقتصاد ایران شناخته میشود حساسیت بسیار بالایی در برابر رویدادهای مختلف از اقتصادی و غیراقتصادی دارد و حتی یک شایعه میتواند بر آن تأثیر بگذارد.
در روزهای گذشته نموداری از مقایسه میزان رشد اقتصادی کشورهای منطقه طی ۵۰ سال گذشته در فضای مجازی به استناد اتاق بازرگانی در حال بازنشر بود که علاوه بر اینکه محتوای این نمودار غلط و غیرکارشناسی است، اتاق بازرگانی تهران انتشار و انتساب این داده را به این نهاد تکذیب کرد و اتاق بازرگانی صراحتاً اعلام کرد که چنین پژوهشی نداشته و چنین آماری را تولید یا منتشر نکرده است.
تحرکات مشکوک جریان سازش در آستانه انتخابات ریاست جمهوری؛
در بحبوحه تلاش جریانهای سیاسی برای جلب اقبال عمومی، یک جریان خاص مجدداً در حال برجستهسازی مسأله تحریم به عنوان مسأله اول کشور است.
محرومیتزدایی از سیستانوبلوچستان و تأمین آبآشامیدنی این استان که یادگار شهید رئیسی است با افتتاح طرحهای بزرگ در حوزههای انرژی، صنعت و ارتباطات ادامه دارد
نیمی از جمعیت جهان در این گروه قدرتمند اقتصادی عضو بوده و تولید ناخالصی عجیب و غریب ۶۰ تریلیون دلاری در اختیار این گروه است که نشان از قدرت آن دارد.
۱۰۰۰ روز با دولت مردمی؛
پرداخت یارانه در دولت سیزدهم نسبت به دولت قبل ۴ برابر شد و مبلغ یارانه از اردیبهشت ۱۴۰۱ از ۴۵.۵۰۰ به ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومان افزایش یافت.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۰ ۵/۵ درصد بوده است و در سال ۱۴۰۱ ۵ درصد رشد داشتیم و در سال ۱۴۰۲ ۵/۷ درصد رشد داشته، یعنی سه سال متوالی رشد بالای ۵ درصد را شاهد بوده و تجربه کردیم.
دولت سیزدهم علاوه بر پیگیری پروژههای بزرگ آبرسانی در استانهای محروم، ابرپروژه انتقال آب دریا به 7 استان را سرعت بخشید
گزارشی از اقدامات دولت شهید رئیسی برای فقرزدایی، عدالت اقتصادی و مقابله با فساد؛
بررسی ابعاد سیاستهای حمایتی در سال گذشته، بخوبی بیانگر این موضوع است که دولت سیزدهم به ریاست شهید جمهور زودتر از آنچه که برنامهریزی شده بودبه اهداف از پیش تعیین شدهاش دست یافت.
شهید سید ابراهیم رئیسی، از ابتدای کار رئیس جمهوری خود، دسترسی همه مردم به خدمات درمانی را در دستور کار خود قرار داد. او بر همین اساس نهضت پروژههای نیمهتمام حوزه درمان را به جریان انداخت. در این سه سال، بیش از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی افتتاح و ۴۰۰ بیمارستان ساخته و یا تکمیل شد.