به گزارش پایگاه خبری ۵۹۸، وحید کریمی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قم، در نشست خبری به مناسبت هفته دولت، از آسیب مستقیم و غیرمستقیم به بیش از ۴۲۰ مجموعه تولیدی و صنفی استان در جریان جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
وی اظهار کرد: در جریان این جنگ، ۲۲ مجموعه تولیدی قم بهصورت مستقیم هدف حمله قرار گرفتند و حدود ۴۰۳ مجموعه تولیدی و صنفی نیز بهصورت غیرمستقیم آسیب دیدند.
مدیرکل صمت استان قم با بیان اینکه میزان خسارت واردشده به ۲۲ واحد تولیدی حدود ۱۱.۵ همت برآورد شده است، افزود: پیگیریها برای جبران خسارتهای واردشده به این واحدها در حال انجام است.
کریمی ادامه داد: از مجموع ۱۵۳ واحدی که بیش از ۱۰ درصد آسیب دیده بودند، حدود ۹۰ درصد مجدداً به چرخه تولید بازگشتهاند. همچنین از میان ۲۲ واحدی که بهطور کامل تخریب شده بودند، تاکنون سه واحد فعالیت خود را از سر گرفتهاند.
وی همچنین از شهادت ۹ کارگر، صنعتگر و تولیدکننده قمی در جریان جنگ تحمیلی سوم خبر داد و گفت: برخی از این افراد هنگام کمکرسانی به واحدهای آسیبدیده، در حملات مجدد هدف قرار گرفته و به شهادت رسیدند.
