وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۲۰۷۲۰
زمان انتشار: ۱۳:۵۴     ۲۵ خرداد ۱۳۹۴
وی با اشاره به نشست خبری دو روز قبل رئیس جمهور تصریح کرد: من فرمایشات آقای روحانی را کامل گوش دادم و به آن خندیدم، زیرا این فرمایشات یک گفتار درمانی بسیار زیبا و جالب توجه بود، البته ما می خواهیم از دولت یازدهم مانند دولت های دیگر حمایت کنیم و نمی توانیم حرفی بزنیم.

به گزارش پایگاه 598 ، اسداله عسگراولادی رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در گفتگو با «نسیم» با انتقاد از ادعای رئیس جمهور در خصوص کاهش 8 میلیارد دلاری واردات مواد غذایی نسبت به دوره قبل اظهار کرد: ادعای رئیس جمهور را به هیچ عنوان قبول ندارم و معتقدم که واردات در دولت یازدهم بیشتر از دولت قبل هم شده است.

وی افزود: ما فقط محصولات غذایی پایه یا کالاهای اساسی مانند گندم، برنج، سویا و چند قلم کالای دیگر را وارد می کنیم و به عنوان مثال سالانه بین 15 تا 16 میلیون تن گندم مصرف می کنیم که 12 تا 13 میلیون تن آن را تولید می کنیم، ولی 3 میلیون تن آن را باید وارد کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه با اشاره به شکست پروژه های خودکفایی محصولات کشاورزی در این دولت به نسیم بیان کرد: کم آبی باعث شد برنامه ای که وزارت جهاد کشاورزی برای خودکفایی گندم داشت با شکست رو به رو شود و امسال در تولید شکر هم شکست خوردیم.

عسگر اولادی افزود: در نتیجه باید وارد کنیم، و چاره ای نداریم، اما بیشتر واردات ما را دولت و شرکت های شبه دولتی یا همان خصولتی ها انجام می دهند.

به نشست خبری رئیس‌جمهور کلی خندیدم!

وی با اشاره به نشست خبری دو روز قبل رئیس جمهور تصریح کرد: من فرمایشات آقای روحانی را کامل گوش دادم و به آن خندیدم، زیرا این فرمایشات یک گفتار درمانی بسیار زیبا و جالب توجه بود، البته ما می خواهیم از دولت یازدهم مانند دولت های دیگر حمایت کنیم و نمی توانیم حرفی بزنیم.

عسگر اولادی گفت: در دولت یازدهم واردات محصولات کشاورزی نه تنها کم نشده، بلکه بیشتر هم شده زیرا امسال خشکسالی ها بیشتر شده است، به شکلی که گندم، برنج، روغن و سویا به میزان فزاینده ای به کشور وارد می شود، گوشت و شکر هم امسال به میزان بالایی وارد شد.

جلسات شورای گفتگو بی خاصیت است

وی با انتقاد از ادعای رئیس جمهور در خصوص اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار به نسیم خاطرنشان کرد: قانون بهبود فضای کسب و کار به هیچ وجه اجرا نمی شود و تنها در این زمینه شعارداده می شود.

این عضو اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: ما در اتاق یک کمیسیون داریم به نام کمیسیون ماده 76 اتاق که فضای کسب و کار را تسهیل کنیم، ولی دولت حضور کمرنگی در آن دارد، شورای گفتگو هم تشکیل می شود ولی خاصیتی ندارد، زیرا تنها وزیر اقتصاد در این جلسات شرکت می کند و بقیه اصلا حضور پیدا نمی کنند

عسگر اولادی بیان کرد: اعضای اتاق هر چقدر هم در جلسه شورای گفتگو حرف می زنند، گوش شنوایی نیست و دولتیها حرف ما را از یک گوش می گیرند و از گوش دیگر در می کنند، بنابراین ما از دولت یازدهم با همه ادعایی که در زمینه تدبیر و امید دارد گله داریم.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام