وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۲۰۶۶۰
زمان انتشار: ۱۱:۰۱     ۲۵ خرداد ۱۳۹۴
دستیار ویژه رئیس جمهور گفت: جوانان مشکل عدم استطاعت مالی برای ازدواج دارند و دولت وظیفه دارد این مشکلات را برطرف کند و امیدوارم با لغو تحریم‌ها این مشکلات برطرف شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، روابط عمومی فرمانداری شهرستان راز و جرگلان از توابع استان خراسان شمالی نوشت: حجت‌الاسلام علی یونسی در جمع مردم بخش مرزی جرگلان اظهار کرد: دشمنان جمهوری اسلامی مردم را باور نداشتند و حضور مردم در عرصه‌ها به‌ویژه در جنگ تحمیلی که همه کشورهای غربی از عراق حمایت می‌کردند، نمود یافت.

وی افزود: هر ایرانی از حقوق برابر برخوردار است و قومیت، مذهب، زبان، دین و دوری از مرکز هیچ نقشی در ایجاد تمایز در بین شهروندان ندارد.

وی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای انجام شده از سوی تیم هسته‌ای کشور، اظهار کرد: شدیدترین مخالفت‌ها در به نتیجه نرسیدن مذاکرات از سوی رژیم غاصب رژیم صهیونیستی و عربستان صورت می‌گیرد.

وی گفت: دولت روحانی وظیفه خود می‌داند که خدمت کند، اکنون کشور از بیکاری رنج می‌برد، جوانان مشکل عدم استطاعت مالی برای ازدواج دارند و دولت وظیفه دارد این مشکلات را برطرف کند و امیدوارم با لغو تحریم‌ها این مشکلات برطرف شده و کارهای عمرانی نیز با سرعت بیشتری انجام شود.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و مذاهب گفت: مردم راز و جرگلان با وجود قومیت‌های مختلف با وحدت و رفاقت و مهربانی زندگی می‌کنند و این نعمت بزرگی است و به طور قطع هر نوع سخن و رفتاری که این وحدت را به هم بزند، اعمال شیطانی است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
جوادی شیراز ی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۵:۳۰ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۴
۰
۰
چقدر خنده دار بود.
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام